Tarih: Prş Hzr 26, 2008 2:03 am Mesaj konusu: Kadıköy Yazıcıoğlu Girişi Sağda Nabi Bilgisayar Asla
Cd yazıcılar ilk çıktığı zamnlarda buradan philips marka cd yazıcı aldık ,
cdyazıcı arıza yaptı alırken verdikleri fişin garanti belgesi yerine geçtiğini söyleyenler cd yazıcıyı götürünce tereddütsüz aldılar ama her gidişimde ir köşeden çıkıyordu ve servisine nedense bir kaç ay gitmedi.
Kadıköy Yazıcıoğlu Girişi Sağda Nabi Bilgisayar Asla alışveriş yapılacak kişiler değil cd yazıcıyıda bıraktım onlara sadaka olsun verdiğim parada haram olsun.
Saygılarımızla
Merhaba;
bağcılar göztepede bulunan askon bilgisayardan mouse aldım özellikle en iyisi olsun dedim. Bana verdikleri mouse bozuk çıktı.
28tl ye aldığım mouse u servise vermeleri veya değiştirmeleri için bıraktım. Sürekli atlatılıyorum ve haftalar aylar geçiyor aynı model olmadığı için de yenisi gelecek deniyor. Servise kargo parası çok tuttuğundan dolayı güya hepsini toplu göndreceklermiş ardan 6 ay geçti artık ben gidip sormaya utanıyorum ,
artık peşini bıraktım haram zıkkım olsun.
Kesinlikle gidilmemesi gereken bir yer.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız