Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 6:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anıl bey buraya başkasının canı yanmasın flaan yazarsanız mesajınızı silmek sorunda kalırım. bana dyin ki ben forum kurmasını bilmiyorum tama kurayım veya site yaptım yükleyemiyorum deyin yükleyeyim.
bunların hiçbiriside bizim vazifemiz olmamasına rağmen.
servser taşınmasından dolayı ip yönlenmesi 72 saat albiliyor biz hiçbir şeyi inkar etmiyoruz sitelere ulaşılamamış olabilir ama internetin doğası bu yani elimizde olmayan bir şeyi yapamayız.
Ama sizde şapkanızı önünüze koyun elleriniz başınızın arasına koyun ve düşünün.
ilk site açtığınızda size forum hediye olarak kurduk eğer istiyorsanız gene kurarız ama bizim binlerce dolar vererek en iyi sunucuya geçmekten dolayı web sayfası kapalı kaldı diye bizi suçlarsanız büyük hata yaparsınız.
bu söylediğiniz şeyler nerye giderseniz gidin hangi firmaya giderseniz gidin yaşanacak şeyler. Biz kimseye %100 uptime garantisi vermiyoruz.Bu çalışan bir sistem olabilir bazen herhangi bir sebepten çalışmayabilir bu sizin interet bağlantıunız içinde geçerli ama bunların konuşma yeri burası değil hatta normal olaylar bunlar.Bu yazdıklarınız bizi üzüyor daha öncede size cevap verdik yine aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.dns ler 72 saatte yönlendi diye biz kimseye verdiğimiz para boşa gitti demiyoruz.
inşallah zamanla daha iyi anlarsınız |
|
Başa dön |
|
 |
www.turkiyespot.com ucuz hosting www.turkiyespot.com ucuz hosting

|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 6:32 pm Mesaj konusu: Advertisement Links |
|
|
 www.turkiyespot.com iyi Hosting vps
vds radyo iyi reseller, kaliteli hosting, kaliteli host, kaliteli vps, iyi vps |
|
Başa dön |
|
 |
anilayci
|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
---
En son anilayci tarafından Çrş Hzr 02, 2010 8:57 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 7:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
https://209.160.73.129:2083 adresinden cpanele girebilirsiniz public_html klasörünü silerseniz web sayfası yayınlanmaz sildiyseniz bile yeniden oluşturmanız gerekiyor.
foruma istemedende olsa bazıları reklam mesajı atıyor gördüğümüzde veya uyarıldığımızda siliyoruz.
zaten forumu sadece Türklere açmayı düşünüyorum diğer tüm ip leri engelleyecem.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
anilayci
|
Tarih: Cum Şub 09, 2007 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
---
En son anilayci tarafından Çrş Hzr 02, 2010 8:57 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
anilayci
|
Tarih: Çrş Şub 14, 2007 9:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
---
En son anilayci tarafından Çrş Hzr 02, 2010 8:56 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Şub 14, 2007 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar nasılsınız?
upload sorunu yok ama php nin bazı fonksiyonları güvenlik sebebiyle pasif durumda olabilir.
hesabı yeniden silip açabiliriz.
uploattan kastınız ftp ile dosya yüklemekmi?
turkiyespot@gmail.com a komple silinip yeniden açılması için email atarsanız silinip yeniden açılır.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
|