Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bysamsun
|
Tarih: Cum Nis 14, 2006 5:51 pm Mesaj konusu: www.gsm-turk.com |
|
|
arkadaslar sayfam acmıo ya bi bakar mısınız alan adının suresı mı dolmud dolduysa odeme bılgılerını nereye yapıcaz.... |
|
Başa dön |
|
 |
www.turkiyespot.com ucuz hosting www.turkiyespot.com ucuz hosting

|
Tarih: Cum Nis 14, 2006 5:51 pm Mesaj konusu: Advertisement Links |
|
|
 www.turkiyespot.com iyi Hosting vps
vds radyo iyi reseller, kaliteli hosting, kaliteli host, kaliteli vps, iyi vps |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Cmt Nis 15, 2006 6:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar nasılsınız? Alan adınızın ve hostinginizin süresi doldu daha önceden ve bugün Sadri Ercan beye mesaj attım. Ödeme yaparak domain ve hostunuzun süresini uzatabilirsiniz.
toplumesajci@hotmail.com emailimize mesaj atabilirsiniz veya msn ile görüşebiliriz.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Cmt Nis 15, 2006 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | Selamlar nasılsınız? Alan adınızın ve hostinginizin süresi doldu daha önceden ve bugün Sadri Ercan beye mesaj attım. Ödeme yaparak domain ve hostunuzun süresini uzatabilirsiniz.
toplumesajci@hotmail.com emailimize mesaj atabilirsiniz veya msn ile görüşebiliriz.
iyi çalışmalar |
s.a ustat sıteyı ben devraldım sadrı ercan o yuzden bana maılınız gelemedı dırek olarak sadrı ercanda bana bısey solemedı forumun adı ümit keskıne devrolmasını rıca ederım bıde odemeyı hangı bankaya yapacaz onu pm yoluyla yada buraya yazarsanız odemeyı yapım sıze formumuzu acalım acele ıolması rıca olur saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Pzr Nis 16, 2006 1:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamalr nasılsınız? Aşağıdaki hesaplardan herhangi birisine 150ytl yatırırsanız domain+host süreniz 1yıl uzar.ödemeden sonra mesaj atarsanız memnun oluruz.
iyi çalışmalar
işbankası
Mehmet Yüksel
hesap no 1025 3434426 kadıköy rıhtım
--------------
garanti bankası
bağcılar şubesi yani 231 kodlu şube
6689483
istanbul
Mehmet Yüksel adina
--------------
Asya finans
MERKEZ ŞUBE(2 kodlu)
Mehmet Yüksel
2-52375-3
numaralı hesap
................
oyakbank
Mehmet Yüksel adına Şirinevler oyakbank şubesi 4390993-mt-001
................
şube 0504 0230366 yapı kredi hesap no
............
posta çeki hesap no:5052191 herhangi bir postahaneden bu hesaba ücretsiz para yatırabilirsiniz.(offline ödeme) ,eğer 0.75 ytl öderseniz online ödeme olur ama bizim için önemli değil ikiside kabulümüz.
www.turkiyespot.com |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Pzr Nis 16, 2006 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhebalar usta 150 ytl nerden cıktı bızım hostumuz var ve hostumuzdan memnunuz sadece domaın alacaz bız yanı www.gsm-turk.com bu adı alacaz gerı kalan host bızde mevcut |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Pzr Nis 16, 2006 12:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
sadece domain uzatacaksanız 15ytl masrafı var.1gb ye yakın bilginizi siliyorum o zaman.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Pzr Nis 16, 2006 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | sadece domain uzatacaksanız 15ytl masrafı var.1gb ye yakın bilginizi siliyorum o zaman.
iyi çalışmalar |
teskkurler yarın sabah havaleyı yaparım anlayısınız ıcın tesekkurler |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Pts Nis 17, 2006 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
ESTAHFURULLAH ASIL BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ , ASLINDA DOMAİN SÜRESİ DOLMADAN BİR SÜRE ÖNCE BEN MESAJ YAZMIŞTIM ,SİZE DEVRETTİĞİNİ UNUTMUŞUM KUSURA BAKMAYIN. ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİ AMA İLK YİNE KENDİSİNE BİLDİRDİM CEVAP ALAMADIM. http://52200.myorderbox.com adresine üye olursanız (Türkçe karekter kullanmadan) dmaini üzerinize aktarabiliriz.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Sal Nis 18, 2006 12:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | ESTAHFURULLAH ASIL BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ , ASLINDA DOMAİN SÜRESİ DOLMADAN BİR SÜRE ÖNCE BEN MESAJ YAZMIŞTIM ,SİZE DEVRETTİĞİNİ UNUTMUŞUM KUSURA BAKMAYIN. ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİ AMA İLK YİNE KENDİSİNE BİLDİRDİM CEVAP ALAMADIM. http://52200.myorderbox.com adresine üye olursanız (Türkçe karekter kullanmadan) dmaini üzerinize aktarabiliriz.
iyi çalışmalar |
iş bankasına yatmıstır 15 ytl  |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Sal Nis 18, 2006 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizim zaten uyelımız var yusuf_pektas@hotmail.com bu kullanıcı adımız bi tek aktive etmeniz kaldı beklemedeyiz lütfenn site yeterince kapalı kaldı |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Sal Nis 18, 2006 7:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar nasılsınız? adsl internetimiz telekomdan arızalı olduğundan mesajınızdan yaklaşık 7 saat 22 dakika sonra yenileme işleminizi gerçekleştirdik gecikme için özür dileriz.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:07 am Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | Selamlar nasılsınız? adsl internetimiz telekomdan arızalı olduğundan mesajınızdan yaklaşık 7 saat 22 dakika sonra yenileme işleminizi gerçekleştirdik gecikme için özür dileriz.
iyi çalışmalar |
sabah oldu hala kapalı forum  |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:43 am Mesaj konusu: |
|
|
domain süresi 1yıl uzatıldı ama bazen dns yönlenmesi 72 saat sürebiliyor.
dns yönlenmesini beklemek gerekiyor . Bazen 5 dakikada olurken bazende 72 saate kadar uzayabiliyor.Aslında en güzeli sayfayı 10 yıllığına uzatmak süresini 10 yıl uzatırsanız 110 ytl masrafı var.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:47 am Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | domain süresi 1yıl uzatıldı ama bazen dns yönlenmesi 72 saat sürebiliyor.
dns yönlenmesini beklemek gerekiyor . Bazen 5 dakikada olurken bazende 72 saate kadar uzayabiliyor.Aslında en güzeli sayfayı 10 yıllığına uzatmak süresini 10 yıl uzatırsanız 110 ytl masrafı var.
iyi çalışmalar | ,
1 yıl bıze yeter suanlık |
|
Başa dön |
|
 |
son
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
bu konuda yapacağınız bi şey yok mu zaten forum 5 gündür kapalı daha çabuk olmaz mı |
|
Başa dön |
|
 |
|