Tarih: Prş Hzr 26, 2008 1:57 am Mesaj konusu: istikbal mobilyada garanti ve servis kesinlikle yok
istikbal mobilyad garanti ve servis kesinlikle yok,
Bebek beşiği aldık her tarafı döküldü paramparça oldu
2 sene dolmamıştı garantisi vardı kırmışınız dediler para istediler parasınıda verdik hala parça bekliyoruz 6 aydan fazla zaman oldu hep atlatılıp oyalanıyoruz. Söz verdikleri günde gelmiyorlar defalarca aynısı oldu. Bizde kendi işimizi gücümüzü bırakıp gelipte tamir edecekler diye bekliyoruz ama verilen sözler tutulmuyor. Sonra parça eksik gelmiş oluyor. Serivis fişiniz kaybolmuş buraya müşteri parayı kabul etmedi yazılmış falan oluyor ki alakasıda yok.
kaliteiz malzeme kullanılınca balon denen şişme yapar mobilyalar ama bunu bile kabul ettiremedik ki en sonunda komşulara sobada yakmak için verecez heralde. Gidip mahallede üretim yapan marangozdan en iyi ağaçtan en iyi beşiği keşke 150ytl ye alsaydımda 700ytl bunlara vermeseydim. Keşke servislerine 20ytl peşinat parçaları getirincede 40 ytl diye anlamasaydımda o 20 ytl yi gidip camiye yardım diye verseydim.
Kesinlikle istikbat mobilya ve diğer çok meşhur gözüken markalardan 1 tek çöp almayın diğerlerinide gördük. En güzeli kendi semtinizde imalat yapan mobilyacı ustasına zevkinize göre uygun fiyata yaptırmanız sorun çıkıncada yine aynı kişiye tamir ettirmeniz. istanbul ikitellideki servisleriyle aramızda 10-15 dk var ben montajdanda vaz geçtim bırakın malzemeleri ben taktırırım diyorum hala 6 ay geçmiş malzeme eksik gelmiş deniyor.
Saygılarımızla
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız