Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Malesef bizim elimizden bişey gelmiyor dns sunucular bunu yapıyorlar ,biz süreyi uzattık artık beklemekten başka çare yok maalesef.
ara sıra dos ekranında ping www.gsm-turk.com yazarak bakabilirsiniz yönlendiyse sizin hostunuzun ip numarası çıkar.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
www.turkiyespot.com ucuz hosting www.turkiyespot.com ucuz hosting

|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 8:54 am Mesaj konusu: Advertisement Links |
|
|
 www.turkiyespot.com iyi Hosting vps
vds radyo iyi reseller, kaliteli hosting, kaliteli host, kaliteli vps, iyi vps |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
72 saaten 1 saat fazla beklemem zaten 24 saatı doldu saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
bysamsun
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
saygılar  |
|
Başa dön |
|
 |
keskinm55
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
tamamen sacmalık 15 ytl ıcın forum kapatılır ee 7 saate acılacak denılıyor 72 saate acılır dıyosunuz sonrada 10 yıl uzatırsanız acılır bole sorunlar olmaz dıyonuz10 yıla benım cıkacagım ne malum 72 saaten sonra bıda surenın uzatılmayacagı garantısını verebılıyormusun bole krulus olmaz dostum yanlıs anlama ama bızı bbole olmaması laızmdı yardım bekleyen ewıne ekmek goturmwek ısteyen uyeler var bunun gunada buyuktur bızlerde oyalanıyoruz sızden racamızdır erken acılması ıyı gunler bol kazanc _________________ keskin
En son keskinm55 tarafından Çrş Nis 19, 2006 9:37 am tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
saygı bizden  |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar biz domain süresi dolmadan önce mesajla üyelerimizi uyarıyoruz otomatik mesajlada sistem uyarıyor yani birden fazla defa uyarı forum yöneticilerine gitti. Forum devrolduğundan iletişim kurulamadı ,yani forumun eski sahibi bizimle iletişim kurmadı yeni sahibide kurmadı. Bizim bişeyi kapattığımız yok ,domainler 1 er yıllık satılır 1 yıl dolunca eğer uzatılmazsa kapanır sonrada silinir. Bunda şaşırılacak bişey yok normal işleyiş böyle ,10 yıla çıkacağı hiç birimizin garanti değil ama biz bu domainleri kendimizi imal etmiyoruz. Bizde sizin ödediğiniz paraları karşı tarafa ödüyoruz yani kendimiz sizin yerinize ödememiz gerekirdi.
bize bilgi verilmedi ,belki domaini sileceksiniz nereden bilebiliriz? Ayrıca otomatik sistemle bize hiç gerek kalmadanda süresi uzatılabiliyor. keskinm55 sizin forumla ne ilginiz var? saçmalık sizin domain bitiş sürenizi takip etmemenizde ,bizim domain süresi dolmadan önce uzatmayı hatırlatmak ve domaini açık tutmak gibi bir vazifemiz yok. Ama yinede haberdar edilseydik bunu yapardık.7 saatte açılır demedik ,adsl de sorun olduğundan bize mesajınızdan 7 saat sonra süresini uzattık dedik ,normalde adsl bağlantımızda sorun olmasaydı daha hızlı bekide 10 dakka içinde işleminiz gerçekleşebilirdi.Telekomun istanbul avrupa yakasında dün bağlantı sorunları ve bakım çalışmaları varmış bu mecburen bizide etkiledi.
iyi çalışmalar
En son turkiyespot tarafından Çrş Nis 19, 2006 9:56 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
keskinm55
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:55 am Mesaj konusu: |
|
|
formu acta ne yaparsan yap dostum  _________________ keskin |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Forum açılır inşallah siz rahat olun , bakarsınız 5 dakika sonra açılıvermiş. |
|
Başa dön |
|
 |
keskinm55
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
turkiyespot yazmış: | Forum açılır inşallah siz rahat olun , bakarsınız 5 dakika sonra açılıvermiş. |
allah razı olsun o zaman samsundan bı ıstegız varsa emredın saygılar burdada bı dostunuz var  _________________ keskin |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Çrş Nis 19, 2006 10:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Sağolun sizdende Allah Razı olsun ,Samsuna bol bol saygılar sevgiler.
Sizin forumun eski sahbiyle dostluğumuz var ,sizinlede olur inşallah. Sadri bey forumu çok ilerletmişti bayaa mesai yaptı üzerinde bizim destek aldığımız hosting teknik servis gurubumuz var içlerinden bir teknik servis elemanı geçen gün beni çıkartamadı ,gsm-tuk.com un olduğu hostmu diye sordular. Demekki önceden sayfanız meşgul etmiş onlar  |
|
Başa dön |
|
 |
anilayci
|
Tarih: Cmt Tem 08, 2006 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Slm ben sitemin tekil ve çoğul hitini nasıl öğrenebilirim.Şimdiden teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Pzr Tem 09, 2006 7:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar nasılsınız? cpanelde webstats ı aktifleştirmeniz gerekiyor. daha sonra ilerleyen günlerde ziyaretçilerinizle alakalı istatistikleri 3 farklı proğramdan herhangi birisiyle alabilirsiniz. Veya kullandığınız sayfaya kendinize özel sayaç kurabilirsiniz.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
anilayci
|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
sayaç kurduğumda tekil ve çoğulları tam ayırt edemiyorum ama diğer dediğinizi yapıcaz fakat hangi programlarla bakıcam onu bilmiyorum |
|
Başa dön |
|
 |
turkiyespot Site Admin
|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar nasılsınız? bu tekil ve çöğulu ayırt edebilen sayaçlar var mesela phpnukenin sayaçı bunu ayır edebiliyor.
iyi çalışmalar |
|
Başa dön |
|
 |
enes54
|
Tarih: Cum Ağu 18, 2006 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
gelmiş geçmiş ama konuyu okuyunca dayanamadım. 2 dk ile 72 saat içerisinde işlemi gören Domain Name Sunucularını bir kenara bırakın, sonuçta, sunucu olarak kullanılan bilgisayarlar bile bildiğimi z bilgisayarlardır. bozulması doğal. sizin bilgisaayrınız kaç defa bozuluyor? ya da 7 gün 24 saat 365 gün bilmem kaç yıl açık bulunmak zorundalar..
aksaklıklar olabilir.
sayaç ve istatistiğe gelirsek,
aslında web alizer yeterli.
windows sunucuları bilmiyorum ama unix paket kullanıyorsanızc-panel'den ulaşabilirsiniz..
saygılar _________________ Enes ÇINAR |
|
Başa dön |
|
 |
|